Forplejning

Der er mulighed for at tilkøbe frokostordning. Hver dag kl. 11.30 spiser vi frokost sammen i kantinen. Vores gastronomiske geni Anders - som tidligere har været køkkenchef hos Meyers kantine - tilbereder hver dag lækker mad i kantinen... Ind imellem forkæler han os også med kage.

Advisory board

Vi har samlet en stor flok advisors, der vil give sparring og gode råd til dig og din virksomhed. Til "advisory-day", som ligger i den første uge af programmet, vil du præsentere din forretning for vores advisors og efterfølgende matcher vi din virksomhed med de rette advisors.

Salgsteam

Vi har vores eget callcenter i bygningen med nogle af landets bedste sælgere. Mange iværksættere finder det udfordrende at sælge, og derfor hjælper vores sælgere dig aktivt igang med salgsarbejdet.

Investorer

Vi samarbejder investorforeninger og i den afsluttende del af programmet, vil du præsentere din virksomhed for investorerne. Om du får en investering eller ej afhænger bl.a. af din investorpræsentation og den del hjælper vi dig med i løbet af programmet.

Værktøjer

Som nystartet virksomhed har man ofte brug for forskellige værktøjer og services. Vi er igang med at indhente aftaler med sponsorer om rabataftaler og gratis værktøjer til eksempelvis hosting, økonomistyring, markedsføring mv.

Workshops

Aarhus er spækket med talentfulde iværksættere, virksomhedsejere, forskere, studerende mv. Vi afholder løbende workshops, hvor vi inviterer spændende mennesker ind i huset, til at give inspiration og input til din forretning.

Arbejdspulje

Vores ambition er, at de deltagende virksomheder hjælper hinanden på kryds og tværs. Det gøres ved at hver deltager ligger 15 timer i en arbejdspulje. Hvis en deltager ved noget om programmering og du har brug for at få løst en programmeringsopgave opgave i din virksomhed, kan du altså få gavn af den kompetencer og viden der ligger i puljen. På samme måde kan de andre deltagere gøre brug af dine kompetencer.

Netværk

Foruden de nye kontakter du knytter til andre iværksættere, får du adgang til vores netværk af advisors, kontakter og venner af huset. Har din virksomhed behov for støtte indefor et bestemt område, forsøger vi at sætte dig i forbindelse med mennesker der kan hjælpe dig videre. 

Kontorplads

Du får en kontorplads i vores åbne kontormiljø sammen med de andre deltagende virksomheder. Med i prisen er gratis kaffe, print, frokost, 500 mbit internet mv. Vi bestræber os på at skabe et innovativt og socialt miljø, hvor vi sammen fejrer successer og nederlag.