PAKKERNE

Som startup skal man være agil... Så der er vores pakker også. Du kan med måneds varsel hoppe fra én pakke til en anden, og du kan pulje timerne du får fra mentorerne i op til 3 måneder. Vi har valgt at sammensætte sparringspakkerne ud fra de behov vi har oplevet mange startups har. Nogle er på deres tidlige stadie, og har måske mere brug for sparring til forretningsudvikling, end fra økonomer og salgstrænere. Andre er nået så langt, at de netop skal op på en større klinge og have skaleret deres virksomhed, gennem bl.a. salg, marketing og partnerskaber. Man kan med måneds varsel skifte mellem pakkerne.

Forplejning
Der er mulighed for at tilkøbe frokostordning. Hver dag kl. 11.30 spiser vi frokost sammen i kantinen. Vores gastronomiske geni Anders - som tidligere har været køkkenchef hos Meyers kantine - tilbereder hver dag lækker mad i kantinen... Ind imellem forkæler han os også med kage.

Advisory board
Vi har samlet en stor flok advisors, der vil give sparring og gode råd til dig og din virksomhed. Til "advisory-day", som ligger i den første uge af programmet, vil du præsentere din forretning for vores advisors og efterfølgende matcher vi din virksomhed med de rette advisors.

Salgsteam
Vi har vores eget callcenter i bygningen med nogle af landets bedste sælgere. Mange iværksættere finder det udfordrende at sælge, og derfor hjælper vores sælgere dig aktivt igang med salgsarbejdet.

Investorer
Vi samarbejder investorforeninger og i den afsluttende del af programmet, vil du præsentere din virksomhed for investorerne. Om du får en investering eller ej afhænger bl.a. af din investorpræsentation og den del hjælper vi dig med i løbet af programmet.

Workshops
Aarhus er spækket med talentfulde iværksættere, virksomhedsejere, forskere, studerende mv. Vi afholder løbende workshops, hvor vi inviterer spændende mennesker ind i huset, til at give inspiration og input til din forretning.

Netværk
Foruden de nye kontakter du knytter til andre iværksættere, får du adgang til vores netværk af advisors, kontakter og venner af huset. Har din virksomhed behov for støtte indefor et bestemt område, forsøger vi at sætte dig i forbindelse med mennesker der kan hjælpe dig videre. 

Kontorplads
Du får en kontorplads i vores åbne kontormiljø sammen med de andre deltagende virksomheder. Med i prisen er gratis kaffe, print, frokost, 500 mbit internet mv. Vi bestræber os på at skabe et innovativt og socialt miljø, hvor vi sammen fejrer successer og nederlag.