Program

Programmet varer 100 dage i alt og består af 10 blokke á 10 dage. Hver blok indeholder én workshop og ét event.
Der er derfor rigeligt med tid i hver blok, til at arbejde med din forretning.

Velkommen og intro

Blok 1 (10 dage):  I den første blok starter vi med at gå din forretning grundigt efter i sømmene ved hjælp af Business Model Canvas metoden. Blokken sluttes af med hyggelig middag i The Food Company og præsentation for advisors. 

Få styr på juraen

Blok 2 (10 dage):  Det lyder lidt tørt, men alt for mange nystartede virksomheder har ikke styr på de juridiske aspekter, når de starter en forretning. Sammen med vores advokat gennemgår vi din foreretning og vejleder om oprettelse af selskab og selskabsformer, kontrakter, samarbejdsaftaler mv. 

Værdiskabelse

Blok 3 (10 dage):  Du har ingen forretning, hvis du ikke kan skabe værdi for dine kunder. Sammen finder vi frem til din knivskarpe "value proposition", så du har et grundlag at basere din forretning og markedsføring på. Vi inviterer bl.a. en gruppe af potentielle kunder ind i huset, der vil afprøve dit produkt/service - på den måde får du i en tidlig fase testet og justeret din forretning.

Regnskab og budget

Blok 4 (10 dage):  Et uundgåeligt element i en seriøs forretning er at kunne opstille et troværdigt budget og have indblik i virksomhedens økonomi. Vores revisor guider dig på vej og giver gode råd til hvordan du kan gribe det hele an. Du bliver bl.a. klogerer på, hvordan et budget kan anvendes som et aktivt redskab, samt får viden om regnskabsprogrammer, økonomistyring, moms og regnskab.

Brugeroplevelse

Blok 5 (10 dage):  Dit produkt eller service skal fungere i hænderne på dine kunder, men alt for ofte har man ingen idé om, hvordan folk egentlig benytter og oplever ens produkt. Hvis du har et webbaseret produkt, finder vi i samarbejde med vores user experience ekspert frem til steder, hvor du kan optimere dit produkts brugeroplevelse. Og har du en service, tester vi endnu engang af, hvordan brugeroplevelsen kan forbedres overfor "rigtige" brugere.

Sociale medier

Blok 6 (10 dage):  De fleste er klar over, at de sociale medier er svære at komme udenom, når det handler om markedsføring. Men det er langt fra alle virksomheder der har en strategi for, hvordan det skal gøres. I denne blok får du hjælp til at planlægge en detaljeret social media strategi, der får dit navn ud og skaber salg.

Salg

Blok 7 (10 dage):  Ingen forretning uden et salg. Om du er den fødte sælger eller ej er underordnet - vi hjælper dig med at lægge en salgsstrategi og klæder dig på, til at sælge dit produkt professionelt og effektivt. Vi har huset fuld af salgseksperter, og de hjælper dig med at tage den første kontakt til kunden.

SEO og SEM

Blok 8 (10 dage):  Som nystartet virksomhed er det vigtigt at kunderne kan finde dig. Få din side optimeret til at blive fundet i søgemaskinerne og lær at opsætte effektive annoncekampagner i Adwords o.l. Søgemaskineoptimering og søgemaskine-markedsføring er en jungle, for hvor skal man starte? Vi finder frem til den optimale strategi for dig og hjælper dig igang.

Skalerbarhed

Blok 9 (10 dage):  Tænker du for småt? Er du for beskeden? Bliv mere ambitiøst om din forretning og få din virksomhed til at vokse til nye markeder. Bliv inspireret af virksomheder, der selv har taget turen fra lokal til global – og få øjnene op for mulighederne ved at tænke i skalérbarhed. 

Investor-præsentation

Blok 10 (10 dage):  Programmet slutter af med "demo-day" hvor alle virksomheder skal præsenterer deres virksomhed foran investorer. Lær at lave den perfekte præsentation eller "pitch", så du gør et godt indtryk. Når du står i elevatoren, eller på en scene foran mange mennesker, har du kun én chance for at gøre et godt indtryk. Du skal derfor være forberedt og det hjælper vi dig med.